Πρωινό ξύπνημα

morning ritual

Δευτέρα με Παρασκευή ξυπνώ στις 6.00 το πρωί. Μπορώ να σηκωθώ και λίγο πιο αργά γιατί το πρώτο μου παιδί σηκώνεται στις 6.45 αλλά θέλω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Πριν φτιάξω τα τοστ για το σχολείο και πριν βάλω τα κορνφλέικς στο τραπέζι, χρειάζομαι λίγο χρόνο για μένα. Πίνω τον καφέ μου και σκέφτομαι το πρόγραμμα της μέρας μου μέσα στην ησυχία της μέρας που μόλις ξεκινάει. Είναι νωρίς, πριν ξυπνήσουν τα προβλήματα, για να αγχωθώ ή να στεναχωρηθώ. Μερικές φορές διαβάζω και κάτι θετικό, εμψυχωτικό, λίγες γραμμές, λίγες λέξεις.

Αυτή η πρωινή ρουτίνα είναι θησαυρός για μένα. Μετράω τις φορές που έχει ανατραπεί το πρόγραμμά μου. Είναι ιερή η πρωινή μου ρουτίνα. Μου δίνει μια ασφάλεια και ισορροπία.

Βρείτε τον δικό σας τρόπο ξυπνήματος το πρωί, έτσι, ώστε να γεμίζετε θετική ενέργεια για να καλημερίσετε την μέρα με όλα τα κουράγια, σαν να μην πηγαίνει τίποτα στραβά.

Καλημερίστε έτσι τη ζωή σας για να φτιάξτε όμορφες μέρες. Με χαμόγελα.

 

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πρωινό ξύπνημα

  1. ποτε δεν είδα θετικά το πρωινό ξύπνημα τις εργάσιμες μέρες γιατί απλά δεν μαρέσει να ξυπνάω νωρίς! αλλά με αυτά που έγραψες μούδωσες μία αισιόδοξη προοπτική!

Τα σχόλια είναι κλειστά.