Καφές στο μουσείο

mouseio

Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Κηφισιά

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ένα μυστικό επιτυχίας για να διατηρήσουμε την θετική ενέργειά μας και την αισιοδοξία μας είναι να κάνουμε συχνά διαλείμματα. Διαλείμματα από το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας, από τις αγχώδεις καταστάσεις που βιώνουμε συνέχεια στις ζωές μας. Μπορεί να είναι μια βόλτα στις βιτρίνες, ένας περίπατος, μια περιποίηση στον εαυτό μας, ένας καφές με φίλους.

Ειδικά ο καφές με φίλους είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει για τις καθημερινές αλλά και για τα σαββατοκύριακα! Μία εναλλακτική πρόταση για καφέ στην Αθήνα, τώρα που μαζευτήκαμε στις πόλεις από τις διακοπές του καλοκαιριού και ο καιρός συνεχίζει να είναι καλός, είναι ο υπαίθριος χώρος του καφέ- ρεστοράν στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, ή μια απρόσμενη όαση πράσινου στην Πανεπιστημίου στο κέντρο της πόλης στο Νομισματικό Μουσείο (σίγουρα υπάρχουν και άλλοι όμορφοι χώροι μουσείων όπως είναι το καφέ του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης στο Κολωνάκι, αλλά αυτά είναι τα δύο καφέ που επισκέπτομαι εγώ προσωπικά).

Μια νησίδα ομορφιάς και γαλήνης, οι κήποι με τα δέντρα και τα λουλούδια στα καφέ των μουσείων αποτελούν ένα υπέροχο ραντεβού για καφέ με φίλους. Τί περιμένετε?

 

Advertisement