Κάντε εκπλήξεις

epeteios

Η κόρη μου, 11 χρονών, ξέρει πως να κάνει εκπλήξεις. Εγώ, πάλι, καθόλου. Απλά τις απολαμβάνω.

Πριν από λίγες μέρες, την ημέρα του επετείου του γάμου μας με τον μπαμπά της, η κόρη μου έφτιαξε μια κάρτα και έβαλε όλους τους συμμαθητές της τάξης της να μας γράψουν ευχές. Αγόρασε λουλούδια κρυφά μαζί με μια φίλη της από το γειτονικό φυτώριο και μου τα άφησε στην πόρτα μαζί με την κάρτα. Εκείνη η μέρα κατέληξε αναπάντεχα με μια διαφορετική νότα χαράς με τις γραπτές ευχές των παιδιών αλλά και των γονιών- φίλων που πήραν τηλέφωνο να ευχηθούν και να μάθουν τα καθέκαστα

Η έκπληξη είναι ένα κομμάτι από αυτό που λέμε το αλάτι της ζωής. Εμπεριέχει μέσα της τον αυθορμητισμό, τη φαντασία, την δημιουργικότητα, το πάθος. Δεν συγκρίνεται με δώρα. Δεν έχει τιμή. Είναι μοναδική.

Κάντε εκπλήξεις στους αγαπημένους σας. Δείξτε την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας με ένα πρωτότυπο ευφάνταστο τρόπο λίγο πιο παιχνιδιάρικο.Με απλές ιδέες που δεν είναι τόσο ασήμαντες όσο φαίνονται! Αξίζει τον κόπο και το χρόνο σας.

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κάντε εκπλήξεις

  1. Η Λυδία είναι ένα πολύ χαρισματικό κορίτσι! Είναι όμορφη, έξυπνη, ευαίσθητη, ταλαντούχα! Είναι η χαρά της ζωής! Είναι ένα κορίτσι που γεμίζει περηφάνια τους γονείς της!!! Να ζήσετε ευτυχισμένοι και συγχαρητήρια για την υπέροχη οικογένεια που έχετε!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.