Κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή

 

MJ

Όταν δεν σας αρέσει η δουλειά σας, όταν δεν ικανοποιείστε επαγγελματικά, όταν σας χαλάει τη διάθεση και σας ρίχνει ψυχολογικά, πρέπει να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Όταν δεν αγαπάτε τη δουλειά σας, όταν δεν εξελίσσεσθε σε αυτήν, όταν δεν αντλείτε ενέργεια από αυτήν, όταν οι στόχοι σας είναι χαμηλοί, όταν έχετε χάσει την αυτοπεποίθησή σας, πρέπει να κινητοποιηθείτε, να δράσετε, να βρείτε μια δουλειά που να σας ικανοποιεί τόσο οικονομικά όσο και ψυχικά, που θα φέρει αρμονία στη ζωή σας και εσωτερική ευτυχία.

Μπορεί να έχετε παγιδευτεί σε ένα αρνητικό περιβάλλον και να μην μπορείτε να δείτε τα πράγματα με θετική ματιά. Μπορεί να νιώθετε εξουθενωμένοι σωματικά και συναισθηματικά για να ασχοληθείτε με το ζήτημα της εύρεσης εργασίας σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς. Μην αποδέχεσθε, όμως, την μιζέρια και την ηττοπάθεια σαν τρόπο εργασίας και στάση ζωής. Αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας και μην ξεχνάτε ότι και η απραξία είναι μια επιλογή.

Οποιαδήποτε δράση είναι καλύτερη από την παραίτηση και την αδράνεια. Ζητήστε να σας μεταφέρουν σε άλλο τμήμα, μάθετε κάτι καινούριο, μια νέα δεξιότητα, ξεκινήστε μια δική σας επιχείρηση, βρείτε μια άλλη δουλειά που να σας ταιριάζει περισσότερο και να την αγαπάτε, που θα σας ανοίξει την πόρτα σε μια ζωή με καλύτερες ευκαιρίες.

Όλα είναι θέμα μυαλού. Αυτό που πιστεύεται για τον εαυτό σας, είναι το πεπρωμένο σας.

Advertisement