Φτιάξτε μια ταινιοθήκη με τις αγαπημένες σας ταινίες

scent of a woman

Αγαπημένη ταινία «The scent of a woman» με

τον Al Pacino σε μια κορυφαία του στιγμή

Οικογενειακώς αγαπάμε πολύ τον κινηματογράφο. Ο άντρας μου έχει πάθος, εγώ είμαι πιο επιλεκτική, τα παιδιά έχουν κολλήσει κι αυτά το μικρόβιο, θέλουν να βλέπουν ό,τι ταινία κυκλοφορεί. Βλέπουμε συνέχεια ταινίες ακόμα και στις διακοπές μας με DVD που κουβαλάμε ή και στα ταξίδια μας, πέρσι τα Χριστούγεννα είδανε τα παιδιά το Frozen μαζί με τη θεία τους σε κινηματογράφο στην Νέα Υόρκη, το χαρήκανε τρομερά.

Με τα χρόνια έχω φτιάξει μια ταινιοθήκη με αγαπημένες μου ταινίες, που, αν και διαφορετικές, μου προκαλούν χαρά, αγαλλίαση, χαλάρωση και δεν μεν κουράζουν να τις ξαναβλέπω. Αντίθετα, δεν χορταίνω να τις βλέπω. Για την ηθοποιία, για την μουσική, για τα τοπία, για τα κουστούμια και το ντεκόρ, για τους διαλόγους και τις ατάκες, για τους χαρακτήρες των ηρώων. Είναι ταινίες, που αν και σφίγγεται μερικές φορές η καρδιά σου, ταυτόχρονα γλυκαίνουν την ψυχή σου. Ταινίες που μου στάθηκαν σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου, ή που σηματοδότησαν μια ξεχωριστή περίοδο της ζωής μου.

Βρείτε ταινίες που σας μαγεύουν, ταινίες που σας δραπετεύουν σε άλλους κόσμους και φτιάξτε μια συλλογή, ένα ράφι, για ώρα ανάγκης, για αποκούμπι. Στη περίπτωση που δεν έχετε να δείτε κάποια καινούργια ταινία, θα επιστρέφετε στις αγαπημένες σας, σε αυτές που πάντα θα αγαπάτε και θα σας κάνουν λίγο πιο ευτυχισμένους.

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Φτιάξτε μια ταινιοθήκη με τις αγαπημένες σας ταινίες

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ! ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ (ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ, ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ) ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ! ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ (ΗΘΑΝ ΧΟΚ, ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ) ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ! ΚΑΙ ΤΟ 4 ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ (=ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ) ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ , ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ! ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ (ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!) ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ!!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.