2 χρόνια www.christinanotes. com

2 years anniversary

Είναι απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός κι όσοι διαβάζετε από την αρχή το christinanotes.com, περάσαμε μαζί 2 χρόνια σύνδεσης, συντροφιάς και επικοινωνίας. Ακόμα μου φαίνεται μερικές φορές απίθανο, πώς ξεκίνησα το μπλογκ, χωρίς να ξέρω τίποτα και χωρίς να έχει κανείς φίλος ή γνωστός μπλογκ για να με βοηθήσει, ή να με συμβουλεύσει. Τεχνικά με υποστήριξαν ειδικοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ρούλα, στο Μάκη αλλά και στο Γιάννη, το γιο μου, που ότι έχει σχέση με το ίντερνετ και τη μπλογκόσφαιρα, το αντιμετωπίζει σαν το πιο απλό πράγμα και αυτό το μεταδίδει και στους άλλους.

Το να γράφω μπλογκ είναι μια πρόκληση για μένα, όχι μόνο για να βρω το χρόνο, ή να βρω το θέμα, αλλά για να είμαι πάντα θετική στα λόγια και στις πράξεις μου. Αυτό, χωρίς να το καταλάβω, με έκανε πιο δυνατή και λίγο πιο ευτυχισμένη. Περιγράφοντας ωραίες στιγμές της ζωής μου, μικρές χαρές της καθημερινότητας, βρέθηκα να γράφω ενδυναμωτικές σκέψεις για τον εαυτό μας και τη ζωή μας. Έγραφα για να επηρεάσω αλλά επηρεάστηκα και η ίδια.Εκτίμησα κάποια πράγματα και ένιωσα ευγνωμοσύνη. Αποδέχτηκα καταστάσεις, έβαλα προτεραιότητες.

Με αυτό το «κόλλημα» θα συνεχίσω. Να συλλέγω στιγμές, εικόνες, αισθήματα, σκέψεις. Που φωτίζουν τη ζωή μας. Που μας κάνουν πιο ευτυχισμένους.

Χρόνια Πολλά christinanotes!

 

 

Advertisement

3 σκέψεις σχετικά με το “2 χρόνια www.christinanotes. com

  1. Μπράβο Χριςτινα που εχεις την δύναμη να μοιράζεσαι οτι πιο όμορφο υπαρχει στη ζωή σου, το χαμόγελο σου και την θετική σου ενεργεια μεσα απο τις σκέψεις σου. Keep on creating. We follow you. Καλη χρονια

  2. Χριστίνα μου Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! σε σένα, την οικογένειά σου και στο μπλογκ σου ! Μας κρατάς ωραία συντροφιά, μας συγκινείς, μας κάνεις να συνειδητοποιήσουμε τα σημαντικά από τα ασήμαντα αλλά και πως τα ασήμαντα καμιά φορά μπορεί να γίνουν σημαντικά. Σ’ευχαριστούμε!

  3. πολλα ομορφα χρονια γεματα υγεια και δημιουργια! ευχομαι να συνεχισεισ δυναμικα με αυτο το κολλημα γιατι καταφερεσ να το κανεισ και δικο μασ κολλημα!

Τα σχόλια είναι κλειστά.