Καλό Φθινόπωρο

fall2

Φθινόπωρο- της Λυδίας

«Με την πρώτη σταγόνα της βροχής σκοτώθηκε το καλοκαίρι» λέει ο ποιητής μας ο  Ελύτης κι είναι αλήθεια άρχισαν οι βροχές, έπεσε λίγο η θερμοκρασία και η διάθεσή μας φθινοπώριασε.

Τα σχολεία ξεκίνησαν, έκλεισε ο κύκλος των διακοπών και μια ολοκαίνουρια σχολική χρονιά είναι μπροστά μας για να την γεμίσουμε με γνώσεις, χαρά, ευτυχία, πολλές επιτυχίες που θα φέρουν τα παιδιά μας αξιοποιώντας τις δυνατοτήτες τους, πετυχαίνοντας τους στόχους τους. Κι εμείς θα είμαστε δίπλα τους πάντα εκεί για να τα στηρίζουμε.

Εκτός από τα παιδιά, ο Σεπτέμβριος μπορεί να σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή και για εμάς τους ενήλικες. Αρκεί να το δούμε έτσι. Μια εποχή που μπορεί να χρησιμοποιήσουμε την θετική ενέργεια για να δημιουργήσουμε καινούριες κατευθύνσεις.

Πριν επιστρέψετε στην ρουτίνα της ζωής σας, μετά τις διακοπές σας, στοχαστείτε τί μπορείτε να αλλάξετε προς το καλύτερο. Προγραμματείστε, πάρτε αποφάσεις, βάλτε νέους στόχους, κάντε λίστες με πράγματα που θέλετε να κάνετε, εκτιμήστε τη ζωή που σας δίνετε. Τώρα!

Καλό Φθινόπωρο και Καλή Σχολική Χρονιά!

 

Advertisement