Βάψτε τους τοίχους και βάψτε και τη διάθεσή σας

pantone

Μέχρι πρόσφατα πίστευα ότι το να βάψεις το σπίτι σου κρύβει μεγάλη αναστάτωση, στρες, κούραση κι αυτό με αποθάρρυνε να προχωρήσω.  Όμως όταν είδα τους φρεσκοβαμμένους τοίχους του σπιτιού μου να αστράφτουν, μια μεγάλη χαρά και ικανοποίηση με πλημμύρισε. Χαλάλι ο κόπος! Παράλληλα, ένιωσα και ντροπή που 12 χρόνια δεν βρήκα ποτέ το κουράγιο να μπω σ΄αυτή τη διαδικασία και έχασα την ευκαιρία να νιώσω τόσο ωραία.

Στο συνδυασμό των χρωμάτων που επιλέξαμε, βάλαμε πινελιές γαλάζιου, κίτρινου και lime  και το σπίτι έδειξε πιο όμορφο, πιο φρέσκο, πιο δροσερό. Φύγανε οι σκιές, οι πεσμένοι σοβάδες από την υγρασία. Κι οι τοίχοι βάφτηκαν σε χρώματα που εκπέμπουν ηρεμία, αισιοδοξία και χαρά.

Τα χρώματα επηρεάζουν τα αισθήματά μας κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Όποτε βρείτε την ευκαιρία, βάψτε. Αν δεν μπορείτε να βάψτε το σπίτι, βάψτε ένα δωμάτιο, ένα χώρο ή ακόμα ένα έπιπλο. Επιλέξτε χρώματα που σας αρέσουν και γεμίστε το σπίτι σας με θετική ενέργεια. Θα ανανεωθείτε! Το σπίτι σας θα είναι πιο καθαρό, πιο όμορφο και εκεί μέσα θα σας περιμένει μια καλύτερη ζωή!

Advertisement