Φτιάξτε έναν Πίνακα Έμπνευσης- Inspirational Board

inspiration

Η ζωή χρειάζεται έμπνευση που όμως μας την στερούν η ρουτίνα και οι έγνοιες της καθημερινότητας. Μια καλή ιδέα είναι να φτιάξετε έναν πίνακα έμπνευσης, ένα κολάζ με τους στόχους σας, τα όνειρά σας, σκέψεις, αναμνήσεις, πράγματα που κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη.

Μπορεί να είναι ένα πίνακας ανακοινώσεων από φελλό ή από άλλο υλικό στον οποίο θα μπορείτε να στερεώνετε με πινέζες φωτογραφίες, κάρτες, ενθύμια κα. Τοποθετήστε τον εκεί όπου ζείτε ή εργάζεστε, σε σημεία που πέφτει το βλέμμας σας καθημερινά. Θα λειτουργεί ως υπενθύμιση ως προς τα όνειρά σας και τους στόχους σας. Οι κάρτες από τα μέρη που επισκεφθήκατε ή θέλετε να θα πάτε. Οι πίνακες ζωγραφικής, τα τοπία, οι φωτογραφίες των αγαπημένων σας, όλα εκπέμπουν μια θετική ενέργεια,  σας κατακλύζουν αισθήματα, χαράς και ευτυχίας και σας δονούν σε ανώτερες συχνότητες.

Φτιάξτε έναν πίνακα έμπνευσης για εσάς, βοηθήστε και τα παιδιά σας να δημιουργήσουν έναν αντίστοιχο στο δωμάτιο τους. Θα σας δίνει έμπνευση και θα σας κάνει να ζήσετε με έναν τρόπο πιο εστιασμένο. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε το προσωπικό σας γκράφιτι με εικόνες και λέξεις που σας αντιπροσωπεύουν αλλά και ιδέες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία, στην ευτυχία και στην ολοκλήρωση.  Προσθέστε μια δόση έμπνευσης στη μέρα σας και θα δείτε!

Advertisement