Καλό Μήνα και Καλό Καλοκαίρι!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Μ. και εγώ ποζάροντας με πάρα πολλά γέλια, πέρυσι, στο Άμστερνταμ σε μια υπαίθρια κατασκευή για τις «Καλύτερες διακοπές της ζωής σου».

Ο μήνας άλλαξε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαιράκι άρχισε να μας προσεγγίζει δειλά-δειλά. Με τις πρώτες βόλτες στη θάλασσα, η καλοκαιρινή διάθεση έκανε την εμφάνιση της κι η ψυχολογία μας άρχισε να ανεβαίνει. Το μυαλό μας πετάει στις διακοπές, στις όμορφες μέρες ανάπαυλας που έρχονται κι η καθημερινή ρουτίνα των υποχρεώσεων μας φαντάζει πιο ανάλαφρη.

Σας εύχομαι να βιώσετε ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι, ευχάριστο, δημιουργικό, μαζί με τους αγαπημένους σας. Να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε μπαταρίες, να επισκεφτείτε όμορφα μέρη, τα υπέροχα ελληνικά νησιά μας, να είστε ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες, σε νέες σχέσεις, να κάνετε νέους φίλους.

Για να έχετε διάθεση, κέφι, ενέργεια και αισιοδοξία για τη ζωή χρειάζεται να εξισορροπείτε τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σας. Χρειάζεται πότε-πότε να ξεφεύγετε από την κούραση και την πίεση των επαγγελματικών απαιτήσεων και να χαλαρώνετε σε μικρές ή μεγάλες, αν μπορείτε, διακοπές.

Ο ήλιος, η θάλασσα, η παρέα, το παιχνίδι με τα παιδιά, τα γέλια, οι ξέγνοιαστες στιγμές τα σαββατοκύριακα και οι  διακοπές είναι οι σύντροφοί σας αρκεί να τους διεκδικήσετε.

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Αποδράστε και Καλές Βουτιές!

 

 

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Καλό Μήνα και Καλό Καλοκαίρι!

Τα σχόλια είναι κλειστά.