Φτιάξτε αναμνήσεις ταξιδεύοντας

Samsung photos 022

Samsung photos 012

Samsung photos 008

Οι φωτογραφίες είναι από το ξενοδοχείο Sunshine  Vacation Club

στην Ιαλυσό Ρόδου.

 

Αυτή την εβδομάδα βρέθηκα για επαγγελματικούς λόγους στη Ρόδο για δύο νύχτες και δύο μέρες. Μόλις κατέβηκα τις σκάλες του αεροπλάνου με κατέκλυσαν οι αναμνήσεις. Τρεις φορές είχα επισκεφθεί αυτό το υπέροχο νησί. Πρώτα με τους γονείς μου και τις αδελφές μου ως παιδί, μετά ήρθαμε πενταήμερη με το σχολείο ως έφηβοι και τέλος έγκυος στην κόρη μου μαζί με την οικογένειά μου περάσαμε μια μέρα κατεβαίνοντας από κρουαζερόπλοιο. Μόνη, τώρα, για τέταρτη φορά, αλλά γεμάτη από γλυκιές αναμνήσεις κατευθύνθηκα για το ξενοδοχείο.

Η παραμονή μου ήταν γεμάτη από ενδιαφέρουσες συναντήσεις, επαγγελματικά ραντεβού αλλά σε ατμόσφαιρα διακοπών μια και όλο το νησί είναι συντονισμένο σε αυτό το κλίμα. Λίγο το αεράκι, η θάλασσα, η μουσική από τα μπαρ,  οι τουρίστες που ήδη γεμίζουν τα ξενοδοχεία, κάνουν το μυαλό σου να δραπετεύει σε διακοπές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να απολαμβάνεις με τους φίλους σου ή με την οικογένειά σου ένα ταξίδι διακοπών.

Γι αυτό, φτιάξτε αναμνήσεις ταξιδεύοντας. Αυτός είναι ο πλούτος της ζωής. Αν δεν έχετε προγραμματίσει τις διακοπές σας, βιαστείτε. Η διαδικασία της οργάνωσης των διακοπών είναι διαδικασία ευτυχίας. Μην το ξεχνάτε!

Advertisement