Αδειάστε τις ντουλάπες

to oneiro kathe gynaikas

Το όνειρο κάθε γυναίκας-ένα δωμάτιο ντουλάπα

Λόγω αλλαγής της σεζόν επιβάλλεται να φτιάξουμε τις ντουλάπες, να σηκώσουμε τα μάλλινα, τα μπουφάν και να βγάλουμε τα ανοιξιάτικα και ίσως και τα καλοκαιρινά, μια που ζούμε στην Ελλάδα και η ζέστη πολλές φορές έρχεται νωρίς-νωρίς.

Φτιάχνοντας τις ντουλάπες έπεσε το μάτι μου με στεναχώρια στα ρούχα που δεν τα φοράω  και κάθε χρόνο τα μεταφέρω πίσω-μπρος χωρίς να τα πετάω. Ένα τζιν σκισμένο, ένα πουκάμισο που τα αγαπάω αλλά δεν κλείνουν τα κουμπιά, μάλλινες μπλούζες που με ζεσταίνουν κτλ.

Γιατί κρατάμε πράγματα που δεν φοράμε για χρόνια? Μήπως λόγω αναμνήσεων? Μήπως από στεναχώρια γιατί  πήραμε βάρος και δεν χωράμε στα ρούχα μας? Μήπως περιμένουμε ότι κάποια από αυτά θα μας ξανακάνουν σύντομα?

Αν είναι έτσι, ξεφορτωθείτε τα! Ξεκολλήστε από το παρελθόν και προχωρήστε μπροστά στη ζωή σας. Χαρίστε τα ρούχα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη μέσα από την εκκλησία ή άλλα ιδρύματα.

Ξεκαθαρίστε την ντουλάπα σας και χωρίς να βιάζεστε  γεμίστε το κενό με τον καινούργιο σας εαυτό!

Advertisement

2 σκέψεις σχετικά με το “Αδειάστε τις ντουλάπες

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!

  2. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ:Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟΤΖΙΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΧΩΡΕΣΕΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

Τα σχόλια είναι κλειστά.