Γιορτάστε την Άνοιξη!

fidel spring

Ο Fidel χαίρεται κι αυτός τον καλό καιρό.

Αύριο, 21 Μαρτίου, έχουμε την εαρινή ισημερία, τυπικά, είναι η μέρα που μπαίνει η Άνοιξη.

Ο καιρός μας είναι καταπληκτικός, τα λουλούδια έχουν ξεμυτίσει, τα δέντρα έχουν ανθίσει, τα πουλιά κελαηδούν το πρωί-πρωί, η φύση έχει ξυπνήσει και ετοιμάζεται να γιορτάσει.

Εμείς γιατί να μην είμαστε εκεί? Μέσα στηv γιορτή?  Βάλτε τα εκδρομικά σας και βγείτε στην εξοχή. Περπατήστε στην παραλία και μαζέψτε κοχύλια. Πετάξτε τον χαρταετό που δεν πετάξατε. Πηγαίνετε στον ζωολογικό κήπο με τα παιδιά σας.  Επισκεφτείτε πάρκα ψυχαγωγίας και ανεβείτε στη ρόδα του λούνα παρκ. Κάνετε περιπάτους στο δάσος ή πεζοπορίες για τους πιο αθλητικούς. Οργανώστε ένα πικνίκ με την οικογένειά σας.

Αν πάλι δεν μπορείτε να φύγετε εκτός πόλεως, αγοράστε γλάστρες, φυτέψτε λουλούδια, βάψτε τα ξύλινα έπιπλά  σας, ομορφύνετε το μπαλκόνι σας, το σπίτι σας, βάζοντας λίγο χρώμα με μαξιλάρια, κεριά, ριχτάρια. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Με μια φίλη μου ψάχνοντας για προτάσεις σε ανοιξιάτικη διακόσμηση, ξεφυλλίζαμε έναν κατάλογο γνωστού πολυκαταστήματος  οικονομικών λύσεων και βγάζαμε συνέχεια επιφωνήματα χαράς.

Απολαύστε τα χρώματα, τις μυρουδιές, τα αρώματα. Χαρείτε. Την χαρά την δημιουργούμε εμείς. Με απλά πράγματα.

Advertisement

2 σκέψεις σχετικά με το “Γιορτάστε την Άνοιξη!

  1. Πόσο όμορφος είναι ο Fidel
    !!!!!! Πολύ ωραία φωτογραφία. Καλή άνοιξη Χριστινάκο μου!!!

  2. ΤΙ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΝΤΕΛ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΖΑ! ΩΡΑΙΑ Η ΑΝΟΙΞΗ! ΑΝΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ!

Τα σχόλια είναι κλειστά.