Χρόνια Πολλά christinanotes!

1 anniversary

Το μπλογκ μου κλείνει ένα χρόνο ζωής στην μπλογκόσφαιρα και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες μου και τους 172 followers μου, για όλη την υποστήριξη, τα likes, τα σχόλια, τα emails που μου στέλνετε και με γεμίζουν χαρά, ειδικά όταν μου λέτε πόσο σας επηρεάζουν θετικά τα σημειώματά μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένειά μου, στο σύζυγό μου που διαβάζει πολλές φορές τα drafts πριν τα δημοσιεύσω, στο γιο μου που μου δίνει τεχνικές συμβουλές για το μπλογκ και στην κόρη μου που ως εικαστικός σύμβουλος επιλέγει, πολλές φορές, τις φωτογραφίες.

Όταν ξεκίνησα να γράφω, είχα ενδοιασμούς, αν θα μπορούσα να κρατήσω ένα ρυθμό γραφής σε εβδομαδιαίο επίπεδο. Σκεφτόμουν, η ζωή μου δεν είναι τόσο συναρπαστική. Πού θα βρω θέματα να εμπνευσθώ για να γράφω? Η αλήθεια είναι διαφορετική. Κάθε μέρα που περνάει για μένα είναι ανεξάντλητη πηγή  ερεθισμάτων, αφορμών για ψάξιμο, εφαρμογών νέων ιδεών για τα christinanotes σημειώματα. Το μπλογκ μου είναι η κινητήρια δύναμη να κάνω πράγματα, να δοκιμάσω και ύστερα να γράψω, για ό,τι καλό υπάρχει εκεί έξω, γιατί όταν ψάχνεις το θαυμάσιο, το βρίσκεις.

Καλή Χρονιά, συντροφιά με το christinanotes!

Το christinanotes στις 16/12/2013 έγινε δεκτό και καταχωρήθηκε στον κατάλογο ελληνικών ιστοσελίδων www.greek-sites.gr.

Advertisement

3 σκέψεις σχετικά με το “Χρόνια Πολλά christinanotes!

  1. Χρόνια Πολλά και δημιουργικά αγαπημένο μου Christinanotes.
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις ενέσεις αισιοδοξίας που μου δίνεις κάθε εβδομάδα καθώς και για τις παροτρύνσεις σου να κάνω πράγματα – πράγματα που θέλω να κάνω αλλά χρειάζομαι μια σπρωξιά την οποία μου δίνεις εσύ. Αγαπάς τη ζωή και την αγάπη σου αυτή θέλεις να μας τη μεταδόσεις.
    Να είσαι καλά Χριστίνα μου και να συνεχίσεις το Christinanotes για πολλά-πολλά χρόνια!

  2. Χρόνια πολλά και με υγεία! Εύχομαι να συνεχίσετε να μας κάνετε συντροφιά με τα ωραία και ενδιαφέροντα θέματά σας.

    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ίνα μου. Καλη Χρονιά και σε σένα , με το καλό να ρθει το μωράκι σας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.