Οργανωθείτε με λίστες για τις γιορτές

Christmas peronsal photo

Με την αδελφή μου Ελλη. Η μικρότερη μου αδελφή Ναταλία είναι ακόμα αγέννητη αλλά κι οι γονείς μας, μου φαίνεται, στο τρίτο τους παιδί ή άρχισαν να βαριούνται τις φωτογραφίες ή δεν προλάβαιναν!

Όλοι θέλουμε να περάσουμε όμορφα και ξεκούραστα τις μέρες των γιορτών. Αλλά μας κατατρέχουν οι υποχρεώσεις που μόνο άγχος, κούραση και νεύρα μας προσθέτουν σε ένα ήδη εξαντλητικό πλάνο ζωής.

Έχω ξαναγράψει για τις λίστες και πόσο με έχουν βοηθήσει γι αυτό και επανέρχομαι σε αυτή τη δύσκολη φάση της προετοιμασίας των εορτών. Γράψτε λίστες για τα πάντα. Για τις εκκρεμότητες που έχετε να κάνετε πριν κλείσει ο χρόνος. Για τα δώρα που έχετε να πάρετε. Για τα υλικά που πρέπει να ψωνίσετε για το σπίτι. Για τα πράγματα που θέλετε να κάνετε κατά τη διάρκεια των γιορτών. Οργανώστε το πρόγραμμα, βγάλτε εισιτήρια, κλείστε θέσεις, προνοήστε.

Με τις λίστες, εξοικονομείτε χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή. Την τελευταία στιγμή πρέπει να είστε χαρούμενοι και χαλαροί και να απολαμβάνετε τις ημέρες των εορτών και όχι να τρέχετε για το δώρο που ξεχάσετε ή το κρασί που τελείωσε.

‘Ο,τι περνάει από το μυαλό σας, γράψτε το. Με το που το βάζετε στο χαρτί παίρνει υπόσταση και βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωσή του. Αν το τηρήσετε αυτό θα κάνετε τριπλάσια πράγματα και πιο ξεκούραστα. Δεν θα βαρυγκωμάτε και θα είστε πιο χαρούμενοι!!

Καλό κουράγιο σε όλους μας!

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Οργανωθείτε με λίστες για τις γιορτές

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΓΙΟΡΤΩΝ!

Τα σχόλια είναι κλειστά.