Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!

κύκλοι των χρωμάτων

Της κόρης μου.

Μπαίνουμε σιγά- σιγά, σε μια μουντή εποχή, τον χειμώνα, με το κρύο, τα γυμνά κλαδιά των δέντρων, το γκρι του ουρανού, τα θαμπά χρώματα. Επειδή όμως δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για κατάθλιψη, στεναχώρια και πεσμένη διάθεση, πάρτε στα χέρια σας την κατάσταση.

Βάλτε χρώμα πάνω σας και γύρω σας! Ένα φουλάρι, ένα σακάκι, μια τσάντα, μια ζώνη, μια γραβάτα, σε ζωηρά, έντονα χρώματα, θα σας ζεστάνει και θα σας κάνει πιο εύθυμους. Μην καταδικάζεστε στα μαύρα και στα σκούρα χρώματα. Ένα χρώμα που σας ταιριάζει, θα σας ομορφύνει και θα σας γλυκάνει. Θα σας δώσει χαρά και φρεσκάδα. Το ίδιο μπορεί να γίνει και στο σπίτι σας ή στο γραφείο με πινελιές από ωραίο συνδυασμό χρωμάτων.

Μην ξεχνάτε τα χρώματα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας. Παίζουν ρόλο στη ψυχολογία και στην πνευματική σας κατάσταση. Βοηθήστε μόνοι σας τον εαυτό σας και αυτός θα σας το ανταποδώσει. Ένα ευτυχές χρώμα είναι από μόνο του ένα στόλισμα! Ανοιχτείτε στην ομορφιά, στη χαρά………….στη ζωή.

Advertisement

4 σκέψεις σχετικά με το “Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!

  1. Το σχέδιο της Λυδίας σε φουλάρι, με τα χρώματα που έχει, μπορεί να γίνει ίσως μεγάλη επιτυχία ☺

  2. Της Λυδίας το έργο καταπληκτικό!!! Μαθηματικά με φαντασία και χρώμα!

  3. μπραβο Λυδια!!! Ειναι απιστευτο οτι αυτο το σχεδιο το εκανε ενα μικρο παιδι! Συγχαρητηρια!!!

  4. Η ΛΥΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ! ΝΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ !(Ε,Ν,Σ,Ι)

Τα σχόλια είναι κλειστά.