Διαβάστε βιογραφίες

αρχείο λήψης

Η πραγματικότητα που ζούμε είναι ζοφερή και δύσκολα μπορούμε μέσα στην καθημερινή ρουτίνα μας να βρούμε κάτι που να μας ανεβάζει, να μας εμπνέει, να μας ενεργοποιεί θετικά.

Το διάβασμα βιβλίων μας χαλαρώνει, μας μορφώνει, μας κάνει να ξεφεύγουμε λίγο, αλλά η ανάγνωση βιογραφιών μπορεί να μας δώσει κάτι περισσότερο. Διαβάζοντας βιογραφίες μεγάλων προσωπικοτήτων, που διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο στην ιστορία, που πέτυχαν με τη θέλησή τους και την επιμονή τους το στόχο που έθεσαν, είτε αυτός ήταν στην επιστήμη, στις τέχνες, στην επιχειρηματικότητα, στην φιλοσοφία, στην ηγεσία, εμπνεόμαστε και εμείς να κάνουμε κάτι για τη ζωή μας.

Να υιοθετήσουμε νέες αρχές και αντιλήψεις για να αλλάξουμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας, απορροφώντας τις ιδέες, την πείρα, τις γνώσεις ανθρώπων που μπορούν να λειτουργήσουν για μας ως πρότυπα.

Αγοράστε τις βιογραφίες ανθρώπων που θαυμάζετε. Είναι μια μικρή κίνηση που μπορεί να αλλάξει τη δυναμική της ζωή σας, που μπορεί να σας ενθαρρύνει σε κάτι θετικό, σε κάτι καλό. Γίνετε μαθητές, δάσκαλοι να σας διδάξουν υπάρχουν, αρκεί να τους αναγνωρίσετε.

Στη φωτογραφία, η υπέροχη βιογραφία της Νομπελίστα Μαρία Κιουρί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

Advertisement