Μας αξίζει καλή υγεία

zappeio

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τον Jorge-A.Sanchez.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 συμμετείχαμε ομαδικά, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της  Finvent, στον 5 Αγώνα Greece Race for the Cure, ο οποίος διοργανώθηκε  για πέμπτη συνεχή φορά, από τον πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού,  Άλμα Ζωής, στο Ζάππειο και περιελάμβανε Αγώνα δρόμου 5χλμ. -Περίπατο 2χλμ.

Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη- ένα πάρτυ με μουσική, μπαλόνια, χορό, μια γιορτή της ζωής. Γυναίκες με εμπειρίες καρκίνου φορούσαν μπλουζάκια που γράφανε survivors και συγκινούσανε. Δρομείς, οικογένειες με παιδιά ακόμα και σε καροτσάκια, εταιρίες, σύλλογοι, τετράποδα που θα κάνανε τον περίπατο μαζί με τα αφεντικά τους (οι συμμετοχές φτάσανε τις 15.000).

Ο καρκίνος του μαστού, είναι γνωστό, ότι με προληπτικό έλεγχο και έγκαιρη διάγνωση  μπορεί να θεραπευθεί.  Για μένα, η συμμετοχή μου για δεύτερη χρονιά σ αυτόν τον αγώνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού του Άλμα Ζωής, μου θύμισε, ότι πέρα από τη συνεχή ενημέρωση και γνώση που πρέπει να αναζητούμε, πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας, τον εαυτό μας και να παλεύουμε συνέχεια να έχουμε μια καλή υγεία και μια καλή ζωή. Γιατί το αξίζουμε!

 
Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μας αξίζει καλή υγεία

  1. Εγώ συμμετείχα για πρώτη φορά φέτος. Ήταν πραγματικά μια όμορφη εμπειρία που σίγουρα θα την επαναλάβω. 🙂

Τα σχόλια είναι κλειστά.