Φτιάξτε τις ντουλάπες με διάθεση

vtoulapes

Ο καιρός ζέστανε και είναι επιτακτική ανάγκη να φτιάξουμε τις ντουλάπες, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Ξέρω, θα μου πείτε αγγαρεία, ειδικά αν φτιάχνεις και των παιδιών σου που πρέπει να τσεκάρεις τι τους χωράει και τι όχι, αλλά και του συζύγου σου που φυσικά δε θέλει να πετάξει τίποτα.
Αυτή τη φορά, δείτε το λίγο διαφορετικά. Συμβολικά. Όταν φτιάχνεις τις ντουλάπες σου, τις οργανώνεις, πετάς κάποια πράγματα, άλλα τα χαρίζεις, είναι σαν να συγυρίζεις τη ζωή σου και το μυαλό σου. Ξεφορτώνεσαι κάποια πράγματα που δεν σου ταιριάζουν πια από το παρελθόν και αφήνεις χώρο για νέα. Βάζεις τάξη, οργανώνεις τους χώρους κι αυτό σου φέρνει εσωτερική γαλήνη και αναζωογόνηση. Η ακαταστασία είναι πάντα μια μόνιμη πηγή απώλειας ενέργειας.
Αναλογιστείτε, το ίδιο δεν συμβαίνει και με τη ζωή? Όταν όλα είναι τακτοποιημένα στη ζωή μας και έχουμε εσωτερική ηρεμία και γαλήνη, νιώθουμε ευτυχισμένοι.
Γι αυτό ξεκινήστε από τις ντουλάπες με όρεξη και διάθεση. Δείτε το ως πρόκληση κι ύστερα συνεχίστε το καθάρισμα και στη ζωή σας!

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Φτιάξτε τις ντουλάπες με διάθεση

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΝΟΥΛΑΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.