Όταν αγοράζετε ένα δώρο, γράψτε και μια ευχετήρια κάρτα

cards

Θα πείτε είναι παλιομοδίτικο και είναι κάτι που παίρνει χρόνο. Σίγουρα. Είναι όμως μια μικρή χειρονομία της ζωής που αξίζει.
Κι αν το ξεκινήσετε εσείς, μπορεί να σας μιμηθούν και οι παραλήπτες των ευχών σας και έτσι να ξεκινήσει μία ολόκληρη ακολουθία πράξεων φιλίας και αγάπης. Άλλωστε σε όλους αρέσει να δέχονται ευχές γιατί είναι ανθρώπινο, σε συγκινεί και σε κάνει να νιώθεις σημαντικός.
Γράψτε με ζεστασιά και τρυφερότητα σε φίλους, σε συγγενείς, στον σύντροφό σας, σε συναδέλφους, κάρτες με ευχές, σημειώματα ευχαριστήρια, μικρές επιστολές που να δείχνουν τα αληθινά συναισθήματά σας. Μάθετε και στα παιδιά σας να γράφουν κάρτες αυτοσχέδιες στους φίλους τους στα παιδικά πάρτι.
Αγοράστε από το βιβλιοπωλείο όχι μία αλλά πολλές κάρτες και φακέλους και με την πρώτη ευκαιρία γιορτής, γενεθλίων, εορτών ή και ενός απλού συμβάντος, γράψτε δύο γραμμές αγάπης, φιλίας ή και ευγνωμοσύνης.
Δεν θα μείνουν ευχαριστημένοι μόνο οι φίλοι σας αλλά και εσείς οι ίδιοι!

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Όταν αγοράζετε ένα δώρο, γράψτε και μια ευχετήρια κάρτα

  1. ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΥΧΕΣ! ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ!ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!

Τα σχόλια είναι κλειστά.