Βγάλτε φωτογραφίες, τραβήξτε βίντεο

vazo_me_fotografies_gamos_kalokairi_vaftisi_paidi

Δεν αισθάνεσθε όμορφα όταν αναπολείτε ευχάριστες αναμνήσεις κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες ή παρακολουθώντας βίντεο?
Τα παιδιά μικρά, όμορφες στιγμές από διακοπές, τα πρώτα λογάκια τους σε βίντεο, οι φίλοι, ο γάμος, τα βαφτίσια, τα πάρτι, φωτογραφίες από το σχολείο, εικόνες που μας γεμίζουν νοσταλγία και συγκίνηση.
Στιγμιότυπα ζωής, σημαντικές στιγμές, ή απλά χαρούμενες ώρες, αναδεικνύονται και τονίζονται από εμάς σαν πειστήρια ότι ζήσαμε μια γεμάτη και πλήρη ζωή.
Είναι αλήθεια ότι την ώρα που τραβάμε τη φωτογραφία ή το βίντεο δεν μπορούμε να απολαύσουμε τη στιγμή που συμβαίνει αλλά στο μέλλον οι φωτογραφίες θα μας βοηθήσουν να γεμίσουν τη ζωή μας με ευτυχισμένες αναμνήσεις.
Η ευτυχία δεν είναι κάτι που δίνεται, είναι ένα σύνολο από πολλά μικρά βήματα που πρέπει να κάνουμε εμείς, που πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε και μάλιστα σε διάφορους τομείς της ζωής μας.
Μη ξεχνάτε, λοιπόν, να παίρνετε φωτογραφίες ή βίντεο. Τώρα η τεχνολογία το έχει κάνει ακόμα πιο εύκολο. Μπορούμε με το κινητό ή το ipad αν έχουμε ξεχάσει την κάμερά μας. Και δεν χρειάζεται να φτιάχνουμε τα κλασικά φωτογραφικά άλμπουμ αλλά απλά αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στον υπολογιστή μας.

Βγάζετε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο!
Για να μη ξεχνάμε τις λεπτομέρειες της ζωής μας……………και γιατί στην πραγματικότητα οι αναμνήσεις είναι που μας κάνουν πλούσιους.

Advertisement